Be Nat. – cum să mănânci inteligent şi în tihnă

ACESTA NU ESTE UN ADVERTORIAL!

În agitaţia de la Piaţa Victoriei, unde mai toată lumea mănâncă pe fugă şi unde zilnic trotuarele sunt bătute de milioane de paşi, există un loc unde putem intra să luăm o masă în tihnă, într-un decor ce ne inspiră ideea de linişte şi de natură. La Be Nat. Victoriei timpul curge mai încet şi parcă agitaţia străzii ce o vezi pe fereastră e doar parte a unui film.

Situat la parterul America House, chiar lângă Starbucks, dar mai liniştit, mai intim şi mai putin aglomerat, Be Nat., este un produs nou pe piaţa românească, combinând trei stiluri diferite de prezentare şi servire, adaptat personalităţii multiple a omului urban : sectorul take away, situat la parter, destinat celor mereu în grabă, cu preparate ca şi cele din restaurant, doar că pregătite pentru a fi numaidecât ridicate şi sectoarele eat in şi lounge pentru cei ce au timp să se bucure în linişte de o masă sau să stea la o şuetă, sectoare situate la etaj, într-un decor în care predomină verdele şi unde poţi asculta muzică portugheză în surdină.

Be Nat. introduce conceptul de mâncare inteligentă, care se apropie de starea naturală a ingredientelor, astfel că termenul de valabilitate al alimentelor este de 24 de ore. La Be Nat. primeşti o idee de masă pe săptămână, dacă eşti indecis sau dacă îţi place să te laşi surprins, cum ar fi muşchiuleţ de porc în sos de mere (18 lei) sau aripioare umplute în crustă de ierburi (16 lei).

Am mers ultima dată la Be Nat. într-o joi seara foarte ploioasă şi rece, când ne-am delectat cu un ceai cald de iasomie bio (6 lei), un fresh de morcovi şi mere (14 lei), panini cald cu şuncă de curcan şi caşcaval (12 lei) şi tort delicios de fructe de pădure (10 lei). Am mai fi încercat şi o supă cremă de morcovi cu ghimbir, servită cu crutoane (9 lei) sau nişte pappardelle cu sos arrabiata (16 lei), dar sandvişurile au fost destul de mari pentru o cină.

Bilanţul : pentru o masă de 2 persoane cu băuturi, fel principal sandviş şi două deserturi, am plătit în jur de 64 de lei. Felurile principale pe bază de carne sau peşte costă în jur de 16-18 lei per porţie, însă lângă ele vine şi o garnitură interesantă de mazăre cu orez, mix de legume sau linte aromată.

În timpul zilei, Be Nat. oferă 6 variante de meniu speciale, ce includ un fel principal + băutură, cu preţuri între 16 şi 25 de lei şi cu denumiri sugestive : be smart, be light, be quick, be casual, be tonic, be strong. So, what are you going to BE today?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>